Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.09.2008 23:27 - Контрол на Автомобилният Транспорт !!!
Автор: ndd Категория: Лични дневници   
Прочетен: 428 Коментари: 0 Гласове:
0



... и какво значи, дай да вдигнем глобите, дай да превърнем полицаите във партизани които се крият по храстите. "Ние сме на всеки километър, и така до края на света!".  Някой да е виждал полицаите "заложили" се след втория еднопосочен тунел на Хемус? Какви хора сте бе( господа полицаи)? Значи може да има 2 тунела задръстени без контролен орган? И накрая когато вече се измъкваш от ада (който е дишал в тунел знае какво казвам) и гледаш да прибереш семейството си у дома, някой идиот е сложил 40(!!!), да не би случайно да се изстрлеяш панически бягайки от ужаса на задръстването. И ето къде са нашите хора отговарящи за "контрола"! Да, разбира се, точно там трябва да се контролират хората!
Идиотщина!!!

Аз пък предлагам да се спре асфалтирането на всички пътища, полагането на нови километри магистрала и т.н. Даже напротив, трябва да се изкъррти и всичкят асфалт който е положен в момента! Така със сигурност ще се понижи скоростта на придвижване! И няма да има произшествия в следствие на несъобразена скорост. Както всички добре си знаем: докато се движа (дори и с 20) съм потециална опасност за ПТП! Е какво каот на сред голям булевард има дупка като Искърското дефиле! Ти си шовьор, трябва да го знаеш!

Вие можете ли да си представите нахалството на съвременния български шофьор - да се придвижва със 130 км/ч(съвсем в рамките на закона) от София до Варна? Ама може ли такова нещо, да си купиш автомобил на лизинг (500 лв/месец) и да искаш да го използваш нормално! Ааама ха! Я всичките тия с лъскавите коли да им праснем едно 90, да им сложим селца по целия път (50), и тук таме по някоя бензиностанцийка на абсурдно място (например на 30 градусов баир)! После плясваме няколко картонени патрулки, и една исктинска и ето ти борба с "войната по пътищата"!

Уважаеми УПРАВЛЯВАЩИ, сложили сме ви там не да ни глобявате за това че искаме да се чувстваме европейци! Или забранете автомобилите чийто километраж е разграфен на повече от 180 км/ч или вземете се хванете в ръце и обяснете как аджеба ще ни осигурите нормално придвижване из скромната територия на Република България!

Амин! Бог да ни пази от Контрола на Автомобилния Транспорт!


Тагове:   транспорт,   контрол,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ndd
Категория: Лични дневници
Прочетен: 58354
Постинги: 8
Коментари: 36
Гласове: 17
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930